Τι είναι η μεσοθεραπεία με βιταμίνες και τι ακριβώς μας προσφέρει!

Και αφού λοιπόν μάθαμε για την μεσοθεραπεία στο σπίτι από την Revitalize και είδαμε τον τρόπο που γίνεται σήμερα θα μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά για την μεσοθεραπεία με βιταμίνες.

Γνωρίσαμε την Pure και είδαμε μαζί τα οφέλη που μας προσφέρει γι’ αυτό και επιστρέφω ξανά παρουσιάζοντας την μεσοθεραπεία με βιταμίνες η οποία είναι ιδανική και για πιο νέες γυναίκες.

Μπορείτε εδώ, εδώ αλλά και εδώ να μάθετε τα πάντα για τον τρόπο, το αποτέλεσμα αλλά και όλα τα καλά που μπορεί να μας προσφέρει η μεσοθεραπεία στο σπίτι.

Τι είναι όμως οι οροί μεσοθεραπείας;

Οι οροί μεσοθεραπείας αποτελούν σκευάσματα υψηλής συμπύκνωσης οι οποίοι περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ρετινόλη, κοζικό οξύ, πανθενόλη κ.α. που αποδεδειγμένα προσφέρουν αποτελέσματα στον οργανισμό μας στην κατάλληλη περιεκτικότητα ώστε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα που μας αφορά. Οι οροί μεσοθεραπείας μπορούν να χωριστούν στις παρακάτω κατηγορίες ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν:

Οροί για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Οροί που προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα. Οροί για την καταπολέμηση των πανάδων και των κηλίδων. Οροί λοιποδιάλυσης και καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Οροί για σύσφιξη και καταπολέμηση των ραγάδων. Οροί κατά της τριχόπτωσης.

Και τι ακριβώς μας προσφέρουν οι βιταμίνες;

Χαρίστε στο δέρμα σας τις βιταμίνες που χρειάζεται, εκεί που τις χρειάζεται, και αφεθείτε στην ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Ο αποστειρωμένος ορός μεσοθεραπείας, υψηλής περιεκτικότητας σε σύμπλεγμα βιταμινών, υαλουρονικού οξέος, αμινοξέων και μετάλλων, είναι ιδανικός για έντονη ενυδάτωση, θρέψη και αποκατάσταση της υγιούς και λαμπερής όψης της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι κατάλληλη και για νέα κορίτσια που δεν χρειάζονται προϊόντα αντιγήρανσης, αλλά αναζητούν έξτρα ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη.

Η θεραπεία εφαρμόζεται 1 φορά ανά 2 εβδομάδες για τις πρώτες 8 εβδομάδες, ενώ μετά το πέρας των πρώτων 8 εβδομάδων 1 θεραπεία ανά 30 ημέρες. Το Revitalize Vitamins περιέχει 5 ml και η συνιστώμενη ποσότητα είναι 1 ml ανά 10 x 10 cm. Ενδεικτικά για εφαρμογή σε: Πρόσωπο: 1 φιαλίδιο επαρκεί για 2 εφαρμογές. Πρόσωπο και λαιμό: 1 φιαλίδιο επαρκεί για μία εφαρμογή. Ντεκολτέ: 1 φιαλίδιο επαρκεί για 2 εφαρμογές.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: La Roche-Posay «Όλοι έχουμε μια ιστορία, το ίδιο και το δέρμα μας»Next post: Blossom Beauty natural cosmetics, το ελληνικό brand που ήρθε και εντυπωσιάζει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *