Μόλις ήρθε η νέα κρέμα ματιών A.G.E Advanced Eye από τη SkinCeuticals!

Η SkinCeuticals, παρουσιάζει, τη νέας γενιάς κρέμα ματιών, A.G.E Advanced Eye, με ολοκληρωμένη δράση ενάντια στα πολλαπλά σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από τη γλυκοζυλίωση του κολλαγόνου. Η γλυκοζυλίωση του κολλαγόνου, είναι μια φυσιολογική λειτουργία ενδογενούς γήρανσης, η οποία επιδεινώνεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η UV ακτινοβολία και η ρύπανση, με αποτέλεσμα την αλλοίωση του κολλαγόνου που οδηγεί σε επιδείνωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης. Η νέα SkinCeuticals A.G.E Advanced Eye, διαθέτει προηγμένη σύνθεση, ενάντια στη γλυκοζυλίωση, που προστατεύει το κολλαγόνο, λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει το οίδημα και βελτιώνει του μαύρους κύκλους, με ορατά αποτελέσματα από την 1η εφαρμογή.

Τι ακριβώς μας προσφέρει όμως η A.G.E Advanced Eye;

Μια εξαιρετική κρέμα ματιών για την ώριμη επιδερμίδα που μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τις επιπτώσεις γήρανσης που προκαλεί η γλυκοζυλίωση. Τα σημάδια της ενδογενούς γήρανσης, που προκαλούνται από εσωτερικούς παράγοντες όπως οι ορμονικές μεταβολές και η επιβράδυνση του μεταβολισμού, είναι περισσότερο εμφανή στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η  A.G.E Advanced Eye είναι μια τρισδιάστατη θεραπεία που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών για δραματική βελτίωση της όψης των μαύρων κύκλων, των ρυτίδων και του πρηξίματος που οφείλονται στην ενδογενή γήρανση.

 

Ένα νέο, μικρό θαύμα από την SkinCeuticals που  είμαι σίγουρη οτι θα κάνει ξανά την διαφορά. Είναι ιδανική για το κανονικό, ξηρό δέρμα που είναι ώριμο και μπορούμε να εφαρμόζουμε μία ή δύο φορές καθημερινά, κάτω από τα μάτια και γύρω από την περιοχή των φρυδιών.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ένα υπέροχο τρίδυμο με βιταμίνη C που θα λατρέψει η επιδερμίδα μας!Next post: Είναι η Ιδεβενόνη η νέα βιταμίνη C τελικά;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *