Είναι η Ιδεβενόνη η νέα βιταμίνη C τελικά;

Γνωρίστε σήμερα ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά!

Είναι η Ιδεβενόνη η νέα βιταμίνη C τελικά; Η δική μου άποψη είναι ναι, αφού το νέο αυτό συστατικό που μας έρχεται από την μακρινή Κορέα, τη χώρα με το καλύτερο skincare μας λέει ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την Ιδεβενόνη και να έχουμε καλύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα από την βιταμίνη C.

Η Ιδεβενόνη είναι ένα ισχυρό συστατικό που έρχεται να αντικαταστήσει την πολύτιμη σε όλους μας βιταμίνη C χωρίς όμως να είναι τόσο ευαίσθητη ώστε να μπορούμε χωρίς κίνδυνο να την χρησιμοποιούμε χειμώνα-καλοκαίρι. 

Εγώ σήμερα έχω την χαρά να σας παρουσιάσω ένα ιδιαίτερο προϊόν με βασικό της συστατικό την Ιδεβενόνη από την Κορεατική εταιρεία Ultra V και να σας πω ότι με χρήση μόνο μιας εβδομάδας κάνει θαύματα. Ένα σετ με τέσσερις αμπούλες με την Ιδεβενόνη σε μορφή σκόνης να αναμιγνύεται με το υγρό της συσκευασίας έχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν στα χέρια μας που θα αλλάξει τον τρόπο της skincare ρουτίνας μας. 

Τι είναι όμως και τι ακριβώς μας προσφέρει η Ιδεβενόνη; 

Η ιδεβενόνη είναι μια ελαιοδιαλυτή συνθετική ένωση που μιμείται τη μοριακή δομή του συνενζύμου Q10, αλλά με χαμηλότερο μοριακό βάρος κάτι που σημαίνει πως μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα. Σε αντίθεση με τις βιταμίνες και τα βοτανικά αντιοξειδωτικά, η ιδεβενόνη μπορεί να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης, ενώ προσφέρει την υψηλότερη προστασία από το επιβλαβές περιβαλλοντικό στρες ελεύθερων ριζών με έναν παράγοντα προστασίας περιβάλλοντος EPF 95, την υψηλότερη βαθμολογία όλων των αντιοξειδωτικών που έχουν δοκιμαστεί. Τα αντιοξειδωτικά δρουν εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες εξασθενούν τις τελευταίες και τις εμποδίζουν να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη.

Μέσω τοπικής χρήσης, η ιδεβενόνη βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση και την υγεία του δέρματος και μειώνει τις ορατές λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ο ορός βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κηλίδων και της μελάγχρωσης. Η ιδεβενόνη δεν είναι ένα κοινό συστατικό που συναντάμε στα προϊόντα περιποίησης δέρματος, επειδή μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ασταθές. Ωστόσο, μετά από ενάμιση χρόνο έρευνας, η Κορεατική εταιρεία Ultra V κατάφερε να αναπτύξει μια σταθερή μορφή πατενταρισμένης ιδεβενόνης.

Παίρνοντας στα χέρια σας τις αμπούλες της Ultra V θα βρείτε 4 αμπούλες και 4 καπάκια σταγονόμετρου. Οι αμπούλες αποτελούνται από δύο μέρη το διάφανο διάλυμα το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων νιασιναμίση, πεπτίδια, αδενοσίνη, Epidermal Growth Factor (EGF) ενώ μέσα στο καπάκι περιέχεται ιδεβενόνη 12.000 ppm. Πιέστε το καπάκι της αμπούλας. Όταν βγει η ιδεβενόνη, ανακινήστε καλά. Αντικαταστήστε το καπάκι της αμπούλας με ένα καπάκι σταγονόμετρου και χρησιμοποιήστε την αμπούλα που μόλις ανοίξατε σε 7 ημέρες.

Μια υπέροχη θεραπεία που μπορείτε να απολαύσετε ώστε να δώσετε στο δέρμα σας την καλύτερη τροφή. Βρείτε το υπέροχο αυτό σετ με τις τέσσερις αμπούλες στο Dermaistas! 

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Μόλις ήρθε η νέα κρέμα ματιών A.G.E Advanced Eye από τη SkinCeuticals!Next post: Τρία συν ένα υπέροχα προϊόντα που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *