Τρία συν ένα υπέροχα προϊόντα που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Αρκούν τρία συν ένα υπέροχα προϊόντα να μας δώσουν τα πιο λαμπερά, υγιή και μεταξένια μαλλιά; Φυσικά και αρκούν αφού η Scandal Beauty πάντα πρωτοπορεί και μας προσφέρει υπέροχες λύσεις ώστε να έχουμε τα μαλλιά των ονείρων μας.

Ένα πανέμορφο πακέτο, ένα υπέροχο σετ περιποίησης το ‘Smooth silk’ με τέσσερα άρτια τακτοποιημένα προϊόντα μας προτείνει η Scandal Beauty ώστε να έχουμε οτι ακριβώς χρειαζόμαστε για την φροντίδα των μαλλιών μας. Σαμπουάν, Conditioner, μάσκα αλλά και Keratin Serum leave in πρωταγωνιστούν σήμερα και ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί.

Τι περιέχει όμως αυτό τα τέλειο σετ φροντίδας για τα μαλλιά μας;  

Σαμπουάν…

Ένα μοναδικό σαμπουάν εντατικής θρέψης και πλούσιας ενυδάτωσης εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού, αλόη και υαλουρονικό οξύ για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος και βελτιωμένη φυσική λάμψη. Η εμπλουτισμένη σύνθεση καταπολεμά τα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους λάμψη, ενυδάτωση, λείανση και απαλότητα. Ανάλαφρη σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες. Οι πρωτεΐνες σιταριού βοηθούν στην διατήρηση της ελαστικότητας. Ρυθμίζει την απώλεια της υγρασίας. Χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και βελτιώνει την όψη. Μειώνει το φριζάρισμα και ενυδατώνει σε βάθος τόσο την τρίχα όσο και το τριχωτό της κεφάλης.

Conditioner…

Μια καταπληκτική μαλακτική μαλλιών με εμπλουτισμένη σύνθεση κερατίνης, περιέχει επίσης κολλαγόνο και argan oil προσφέρει προφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Άμεση αναδόμηση και λείανση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θρέφει την τρίχα και αφήνει ανάλαφρη αίσθηση με υπέροχο άρωμα. Λιγότερη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας. Χαρίζει λάμψη και ”πειθαρχία” στα μαλλιά και κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Μάσκα μαλλιών…

Η μάσκα μαλλιών ‘Smooth silk’ ενυδατώνει, θρέφει, τονώνει και επανορθώνει τα κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά. Η Κεράτινη που περιέχει αναδομεί κι ενυδατώνει την τρίχα προσθέτοντας τις χαμένες βιταμίνες της. Επιδιορθώνει το εξωτερικό πρόβλημα της τρίχας δίνοντάς της ζωντάνια, επίσης βοήθα στην συντήρηση της ανθεκτικότητας της. Το Argan oil είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα Ωμέγα-6 κι Ωμέγα- 9, ιδανική για να χαρίζει λάμψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία και λάμψη, αντιμετωπίζει τις φθαρμένες άκρες, το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Προστατεύει από την ακτινοβολία του ήλιου, τους ρύπους και από τη θερμότητα. Το Κολλαγόνο ενισχύει την ύφη, τον όγκο καθώς και την ελαστικότητα των μαλλιών, χαρίζοντας τους λάμψη και ενυδάτωση. Κατάλληλο για εξαντλημένα, λεπτά και ξερά μαλλιά.

Keratin Serum leave in…

Το Scandal Keratin Serum είναι ένα θεραπευτικό leave-in μαλλιών, το οποίο αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Αποκαθιστά την υγρασία, βελτιώνει την ελαστικότητα και προλαμβάνει μελλοντικό σπάσιμο της τρίχας. Σύνθεση χωρίς paraben και αλλεργιογόνα με υπέροχο άρωμα και μεταξένια υφή. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν λαδώνει τα μαλλιά αφήνοντας τα όμορφα και απαλά.

 

Τα μαλλιά μας με το σετ  ‘Smooth silk’ απο την Scandal Beauty θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Είναι η Ιδεβενόνη η νέα βιταμίνη C τελικά;Next post: NEOSTRATA το brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *