Bellissima Revolution’s time is now!!


10761A_Donne_Fronte-300

Κάθε γυναίκα θέλει και πρέπει να ειναι όμορφη. Η κάθε μία απο εμάς έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία σπάνια μοιράζεται. Έχει το δικό της χώρο που εκεί κρύβει τους θησαυρούς της. Επιδιώκει να είναι πάντα στη μόδα για αυτό και δεν σταματάει να ψάχνει. Ρούχα, παπούτσια, αρώματα, καλλυντικά, οτιδήποτε μπορεί να της φταίξει τη διάθεση. Πολλά και εξειδικευμένα προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο άλλα και για τα μαλλιά. Τα ράφια γεμίζουν με κάθε τι νέο που κυκλοφορεί και υπόσχεται να κάνει το καλύτερο. Κάπως έτσι γίνεται και με εμάς. Και εγώ, άλλα και οι κόρες μου έχουμε η κάθε μία το δικό της χώρο και φυσικά τις δικές της αδυναμίες. Η δίκη μου αδυναμία ειναι τα μαλλιά μου και οτιδήποτε σχετίζετε με αυτά. Σαμπουάν, conditioner, μάσκες, προϊόντα stiling, λαδάκια περιποίησης, μετάξια και κάθε λογής θεραπείες κατακλύζουν το μπάνιο μου. Αυτό όμως που λατρεύω περισσότερο είναι τα ηλεκτρικά ψαλιδιά που με βοηθούν να έχω κάθε φορά το χτένισμα που θέλω. Η αλήθεια είναι ότι με το κομμωτήριο δεν έχω την καλύτερη σχέση. Με κουράζει απίστευτα και το θεωρώ, τις περισσότερες φορές, χάσιμο χρόνου. Επομένως όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ και ανακαλύπτω μόνη μου διάφορα εργαλεία όπως, ισιωτική, ψαλίδι για μπούκλες, πρέσα για κυματιστά μαλλιά και οτιδήποτε θα με βοηθήσει να έχω το αποτέλεσμα που χρειάζομαι χωρίς να ξοδέψω μία περιουσία στον κομμωτή μου. Συνεπώς το ντουλάπι μου ειναι γεμάτο από τέτοιου είδους σύνεργα, που το κάθε ένα φυσικά έχει τη δική του χρησιμότητα. Η τελευταία ανακάλυψή μου όμως θεωρώ μακράν, ότι ειναι η καλύτερη. Είναι το Bellissima Revolution και ειναι η νέα επανάσταση για τα μαλλιά μας. Σήμερα, με το Bellissima Revolution ξεκινά μία νέα εποχή στον κόσμο της φροντίδας των μαλλιών.

10761A_Principale-300

Το νέας γενιάς styler αυτόματης περιστροφής, Bellissima Revolution, έρχεται απο την Imetec για να προσφέρει επιτέλους τη βεβαιότητα για το επιτυχημένο αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόμουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στα μαλλιά μου. Θέλω μαλλιά περισσότερο ίσια, με μπούκλες ή περισσότερο φορμαρισμένα; Αφήνω το Bellissima Revolution να φορμάρει τα μαλλιά μου ανάλογα με την διάθεση και την περίσταση βέβαια. Το δυνατό σημείο είναι το σύστημα αυτόματης περιστροφής το οποίο φορμάρει και δείχνει τα μαλλιά μου πιο λεία και λαμπερά απο ποτέ, με ένα μόνο πέρασμα. Ο περιστρεφόμενος BI-DIRECTIONAL κύλινδρος με διπλή κατεύθυνση σε συνδυασμό με τις δύο προσθήκες από σιλικόνη που κρατούν τεντωμένη απαλά την τούφα χαρίζουν εύκολο, γρήγορο και τέλειο styling. Μπορώ να ρυθμίσω την θερμοκρασία από 120°C μέχρι 210 °C ενώ η επικάλυψη GLOSS CERAMIC κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα για μεγαλύτερη προστασία της τρίχας.

Το Bellissima Revolution διαθέτει: Χτένες φορμαρίσματος για συγκέντρωση και συγκράτηση της τούφας. Οθόνη LCD. Αυτόματο on/off.  Προστατευτικό κάλυμμα. Ψυχρή άκρη για προστασία από εγκαύματα. Εργονομικά πλήκτρα λειτουργίας. Περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 2m.

Βλέπεις λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Bellissima Revolution τείνει να κατακτήσει όλες τις γυναίκες και πίστεψέ με έχει την δύναμη να το κάνει. Εμένα και τα κορίτσια μου μας έχει είδη μαγέψει και για του λόγου του αληθές, δες πιο κάτω τη Βασιλική με δυο πολύ όμορφα χτενίσματα και θέλω να προσέξεις ιδιαίτερα το πόσο λαμπερά είναι τα μαλλιά της.

DSC_04021

Fotor0429163051

Fotor050201537

Πόπη~Βάσω

12 comments
0 likes
Prev post: Lierac Prescription για το σώμα σου.!Next post: Panthenol Cream…Η λύση στα χέρια σου.!

Comments

  • rania

    2 Μαΐου, 2014 at 9:56 πμ
    Reply

    Πραγματικά είναι υπέροχα και πολύ λαμπερά!!!!!!

    • Beauty My Life
      to rania

      2 Μαΐου, 2014 at 12:52 μμ
      Reply

      Αγαπημένη Ρανια, να το πάρεις ειναι τέλειο ♥

  • 'Ολγα Κυριακίδου

    2 Μαΐου, 2014 at 10:33 πμ
    Reply

    Είναι υπέροχα και λάμπουν απίστευτα. Το Bellissima Revolution φαίνεται πολύ καλό.!!

  • Μαρία

    2 Μαΐου, 2014 at 10:50 πμ
    Reply

    Τι ωραίο; Καινούριο ειναι; Δεν το έχω δει πουθενά, φαίνεται τέλειο. Μήπως ξέρετε πόσο κάνει κορίτσια;

    • Beauty My Life
      to Μαρία

      2 Μαΐου, 2014 at 12:55 μμ
      Reply

      Ναι είναι νέο προϊόν, μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και κοστίζει 99 ευρώ. Ευχαριστούμε Μαρία ☺

  • Gianna G.

    2 Μαΐου, 2014 at 11:21 πμ
    Reply

    Τέλεια τα μαλλιά σου Βασιλική...Πρέπει να το πάρω και εγώ, φιλάκια.

    • Beauty My Life
      to Gianna G.

      2 Μαΐου, 2014 at 12:56 μμ
      Reply

      Να το πάρεις, αξίζει τον κόπο. Ευχαριστούμε Γιάννα ☺

  • Amarillis

    2 Μαΐου, 2014 at 12:31 μμ
    Reply

    Ουαου τέλειο, πρέπει να το αποκτήσω.!

    • Beauty My Life
      to Amarillis

      2 Μαΐου, 2014 at 12:58 μμ
      Reply

      Οπωσδήποτε πρέπει να το αποκτήσεις. Ευχαριστουμε πολύ Amarillis ☺

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM