My scincare products…. at 40!

Fotor062031522

Μια βόλτα στην παλιά Αθήνα και το ταξίδι ξεκινάει. Ένα ταξίδι στο χρόνο που δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ πολλά, θέλω να τα δω και να τα ζήσω όλα. Στα στενά σοκάκια που με βία περνά ένα αυτοκίνητο, στα ασπρισμένα πέτρινα μπαλκόνια που τα στολίζουν κάθε λογής χρωματιστά λουλούδια. Μικρά στρογγυλά τραπεζάκια με δυο σιδερένιες σκαλιστές καρέκλες, λες και με περιμένουν να καθίσω να απολαύσω το τοπίο. Αμέριστη ομορφιά σε παλιά πέτρινα σπίτια που μερικά ακόμα κατοικούνται, τα κοιτάζω και ξεχνώ ότι είμαι στο κέντρο της Αθήνας. Εστιατόρια, καφετέριες, και μαγαζιά σε ρυθμό μιας άλλης εποχής. Φαντάσου ένα παλιό ραφτάδικο, διαμορφωμένο με τις απαιτήσεις του σήμερα να σου προσφέρει καφέ, σνακ και ποτό, και η πολυτέλεια γύρο μου να περισσεύει.

Αυτή την πολυτέλεια την επιλέγω γιατί μου αρέσει. Θέλω να κάνω πια επιλογές που ταιριάζουν σε μένα και πάνε με το δικό μου ρυθμό. Είμαι κοντά στα σαράντα και οι απαιτήσεις μου αλλάζουν, οι βόλτες μου, το ντύσιμό μου ακόμα και η διατροφή μου θέλω να ειναι απόλυτα προσαρμοσμένη σε μένα, άλλωστε το ζητάει και η ηλικία μου. Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι ένα απο τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτή την περίοδο στη ζωή μου, για αυτό και επιλέγω στοχευμένα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες μου. Γνώση, πείρα, πατενταρισμένες φόρμουλες, εξειδικευμένα συστατικά και σφραγίδα lierac κλείστηκαν σε πανέμορφα κατακόκκινα βαζάκια και ήρθαν να δώσουν σε εμάς τις σαραντάρες την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Η σειρά MAGNIFICENCE έγινε για μένα λατρεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού δρα στις ρυτίδες μου, στην πηγή τους και όχι μόνο επιφανειακά. Ενώ ταυτόχρονα μου προσφέρει λάμψη και σύσφιξη, κάτι που φαίνεται άμεσα. Άνθος ροδιού, άνθος ιβίσκου, υαλουρονικό οξύ, κόκκινο κρασί και βιταμίνες Ε και C είναι μερικά από τα συστατικά που κάνουν την κόκκινη σειρά να ξεχωρίζει.

Και η περιποίηση ξεκινάει με τον θαυματουργό ορό Μagnificence Serum Rouge. Ένα πορφυρό υγρό πηγάζει από το πανέμορφο κόκκινο μπουκαλάκι για να δώσει στο δέρμα μου ότι ακριβώς χρειάζεται, πρωί και βράδυ. Με διπλάσιο συμπύκνωμα σε αντιγηραντικό σύμπλοκο D-GLYOX και το εκχύλισμα ιβίσκου έχω άμεσα αποτελέσματα. Δροσίζει, αναζωογονεί, δίνει λάμψη και ενεργοποιεί την νεότητα της επιδερμίδας μου, σε μία περίοδο της ζωής μου που το έχω πολύ ανάγκη.

Συνεχίζω με τη Magnificence Gel-Creme Fondant Jour & Nuit. Κάτι ανάμεσα σε μετάξι και βελούδο η υφή της και με πολυτελές άρωμα έγινε γρήγορα αγαπημένη μου. Σε συνδυασμό με τον ορό έχω εκπληκτικά αποτελέσματα, όμορφη, λαμπερή και με ματ όψη επιδερμίδα. Απλά, την αγαπώ.

Για την περιοχή των ματιών επιλέγω Magnificence Soin Precision RegardΣτοχευμένη εφαρμογή για ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες. Ένα καινοτόμο προϊόν, αφού διαθέτει ειδικό πινέλο που μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ την ακριβή ποσότητα χωρίς καν να αγγίζω με τα χέρια μου την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Με λίγα λόγια κάνει την διαδικασία ευκολότερη και με σίγουρα αποτελέσματα.

Θέλω να κάνω επιλογές που να με καλύπτουν απόλυτα.  Επιλέγω Lierac γιατί στα σαράντα μου θέλω να δώσω σε μένα την πολυτέλεια που μου αξίζει και εγώ την βρήκα στη σειρά Magnificence.

 

 
DSC_0500
DSC_0505
DSC_0498
DSC_0519
DSC_0477
DSC_0485
DSC_0511
1 comments
0 likes
Prev post: Panthenol Cream…Η λύση στα χέρια σου.!Next post: “Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη”

Comments

  • Domniki Sarri

    20 Ιουνίου, 2014 at 11:05 πμ
    Reply

    Τέλεια φαίνονται και ακούγονται!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM