Tu lo immagini, Bellissima lo realizza.

…….tu lo immagini, Bellissima lo realizza.

Ωραίο μότο, τι σημαίνει θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο, θα σου πω. Tu lo immagini, Bellissima lo realizza είναι μια Ιταλική φράση που σε λίγες μόνο λέξεις τα λέει όλα “εσύ το φαντάζεσαι, η Bellissima το πραγματοποιεί” και πίστεψέ με το εννοεί. Η οικογένεια Bellissima Revolution μεγάλωσε και ένα νέο προϊόν προστέθηκε στην ήδη μεγάλη της συλλογή. Κάθε προϊόν μοναδικό και καινοτόμο πάντα μας προσφέρει κάτι παραπάνω από ότι υπόσχεται. Εγώ και οι κόρες μου χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά προϊόντα styling είτε είναι για μπούκλες, ίσια η κυματιστά, αφού η κάθε μια από εμάς έχει της δικές της προτιμήσεις, σε κάθε απαίτηση όμως τα προϊόντα Styler Bellissima έχουν πάντα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φτιάχνουμε τα μαλλιά η μια της άλλης, αλλάζουμε στιλ, δοκιμάζουμε διάφορα χτενίσματα μα πάνω από όλα το διασκεδάζουμε αφάνταστα. Η θερμαινόμενη βούρτσα με αυτόματη περιστροφή Revolution BHS2 100 είναι η νέα μας ανακάλυψη και πάμε να δούμε τι ακριβώς μας προσφέρει.

b6

Είναι ωραίο κάθε μέρα να έχω περιποιημένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Ή θα πρέπει να αφιερώνω αρκετή ώρα καθημερινά ή να επισκέπτομαι συχνά το κομμωτήριο, κάτι που δεν μπορώ να κάνω δυστυχώς, γιατί και να θέλω δεν έχω το χρόνο. Η νέα Bellissima Revolution BHS2 100 είναι για μένα η ιδανική λύση, γρήγορα, εύκολα και πάντα στη “τρίχα”

Η Revolution BHS2 100 είναι μία θερμαινόμενη βούρτσα, με καινοτόμα τεχνολογία αυτόματης περιστροφής. Με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλάζει η φορά περιστροφής, ενώ διαθέτει και πλήκτρο ρύθμισης δύο ταχυτήτων. Πειραματίζομαι, φορμάροντας τα μαλλιά μου και δημιουργώ πολλά διαφορετικά styles, μόνο με ένα απλό πέρασμα. Διαθέτει χτένες από μαλακή σιλικόνη, περιορίζοντας τη φθορά από το χτένισμα, ενώ παράλληλα κρατούν απαλά τεντωμένη κάθε τούφα για να με  διευκολύνουν να πετύχω ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η κεραμική επιφάνεια με επικάλυψη κερατίνης, χαρίζει άμεση ζωντάνια στα μαλλιά μου, ενώ παράλληλα περιορίζει σε σημαντικό βαθμό την φθορά από την θερμότητα. Το αποτέλεσμα; Τέλεια μεταξένια, λαμπερά και ελαστικά μαλλιά, κάθε μέρα.

Σε λιγότερα από 15 λεπτά μπορώ να φορμάρω τα μαλλιά μου χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Δεν είναι ισιωτική, ούτε σίδερο για μπούκλες είναι μια βούρτσα για καθημερινή χρήση που δίνει όγκο, φόρμα και λάμψη. Τα δικά μου σγουρά μαλλιά δεν φριζάρουν πια, οι μπούκλες είναι πιο όμορφες και πιο λαμπερές από πότε. Επειδή όμως πολλές φορές με κουράζουν λατρεύω να τα ισιώνω, μετά από λίγες ώρες το ίσιο χάνει την φόρμα του και αρχίζει να σπάει ξανά, με λίγες κινήσεις μόνο η Bellissima θα το επαναφέρει στην αρχική του μορφή. Τα κορίτσια μου πειραματίζονται, κάνουν μεγάλες μπούκλες, τα ισιώνουν με κλίση προς τα μέσα ή και προς τα έξω τύπου “charleston” η ακόμα και ένα ελαφρύ πέρασμα το πρωί πριν φύγουν από το σπίτι. Οι δυνατότητες που μου δίνει αυτό το προϊόν είναι πολλές, δημιουργήθηκε για να χαρίζει καθημερινά σε όλες εμάς που μεταξύ μας ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, τέλειο χτένισμα, εύκολα και γρήγορα. Πιο κάτω θα δεις μερικά χτενίσματα που κάναμε, θέλω όμως να προσέξεις πόσο λαμπερά και υγιή δείχνουν τα μαλλιά με την βοήθεια της Revolution BHS2 100. 

Π.

b2

b1

b7

b3

b8

b

b5

b9+

0 comments
0 likes
Prev post: Γιατί η μαμά ξέρει…#ApivitaNext post: Ιl segreto si è rivelato…#Kearr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM