Spa ποδιών by Menthogel.!

DSC_17944

7:00 π.μ και ένας γνώριμος ήχος κουδουνίζει στα αυτιά μου. Είναι το ξυπνητήρι και έχει βάλει σκοπό, όπως κάθε πρωί άλλωστε να μου χαλάσει ξανά τον ύπνο, η μέρα χάραξε και ένας ακόμα αγώνας δρόμου ξεκινάει. Το καθημερινό τρέξιμο απίστευτο, οι υποχρεώσεις πολλές, οι δουλείες ατέλειωτες, ένας μαραθώνιος χωρίς τέρμα. Και στο τέλος της μέρας τι; Ένα ράκος, ένα πραγματικό ράκος. Η κούραση τόσο μεγάλη που πονάει όλο το κορμί, τα πόδια μου αν είχαν φωνή είμαι σίγουρη ότι θα μου έλεγαν (έλεος πια θα μας καταστρέψεις). Μάλλον δίκιο θα είχαν, δεν τους αξίζει τέτοια ταλαιπωρία, θέλουν και αυτά την δική τους περιποίηση και εγώ αποφάσισα να τους την δώσω. Εκεί, αργά το βράδυ που κλέβω λίγο χρόνο για μένα, δίνω στα πόδια μου το δικό τους spa χαλάρωσης.

Η υγεία ξεκινάει από τα πόδια, υγιή πόδια σημαίνει ξεκούραστο σώμα και καλύτερη διάθεση. Ένας μικρός θησαυρός είναι ο δικός μου σύμμαχος εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά αισθάνομαι υπέροχα όταν τα χρησιμοποιώ, είναι τα προϊόντα Menthogel” foot-care και είναι ένα πραγματικό spa, που όχι μόνο ξεκουράζουν άλλα παράλληλα περιποιούνται  τα πόδια μου.

Η περιποίηση μόλις ξεκίνησε, σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό μια κουταλιά της σούπας από το  “Τονωτικό και Μαλακτικό Ποδόλουτρο με Arnica” αρκεί. Για 15 λεπτά το ποδόλουτρο θα αναζωογονήσει, θα ξεκουράσει, θα καθαρίσει και θα ενυδατώσει τα πόδια μου και θα τα προετοιμάσει για το επόμενο βήμα, αφήνοντάς τα απαλά και διακριτικά αρωματισμένα. Η κρέμα “Τριπλής Δράσης” είναι το επόμενο βήμα. Ο άργυλος αναμεμιγμένος με πούδρα , η γλυκερίνη, τα αιθέρια ελαία και το εκχύλισμα μέντας είναι τα βασικά συστατικά της. Όλα αυτά μαζί έχουν σαν αποτέλεσμα, μαλάκα, ενυδατωμένα, προστατευμένα και αρωματισμένα πόδια. Με απαλό μασάζ 1 με 2 φορές την ήμερα η αίσθηση τα πόδια μου έχουν την φροντίδα που τους αξίζει. Εξαιρετικό προϊόν για ώρα ανάγκης  ή για πολύ ταλαιπωριμένα άκρα είναι το “Βάλσαμο”. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για αρκετή ώρα απαλού μασάζ στη καταπονημένη περιοχή. Αφού  απλώσω το βάλσαμο τυλίγω με μια γάζα για μερικές ώρες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Αποδεδειγμένα σου λέω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά σε διάστρεμα. Μυρίζει όμορφα, ενώ τα αιθέρια έλαια που περιέχει απολυμαίνουν και περιποιούνται το δέρμα.

Το spa μόλις τελείωσε και εγώ αισθάνομαι τόσο ξεκούραστη που ευχαρίστως θα το ξανάκανα. Η επόμενη μέρα όμως δεν αργεί να έρθει άλλα δεν με στεναχωρεί πια, γιατί και κατά την διάρκεια της εγώ θα προστατέψω τα πόδια μου με τα επικαλύμματα Menthogel”. Είναι ένας νέος τρόπος για να γίνεται πιο ευχάριστο το περπάτημα. Τα επικαλύμματα είναι κατασκευασμένα από μαλακή υδρογελη και διατιθονται σε 11 διαφορετικό σχέδια για κάθε ανάγκη μας. Είναι εμποτισμένα με μέντα, για φρέσκα, δροσερά και όμορφα αρωματισμένα πόδια όλη μέρα. Δοκίμασε τα και αμέσως θα νιώσεις και εσύ την διαφορά.

Τα προϊόντα Menthogel” πωλούνται σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Π.

DSC_18051

DSC_17961

DSC_17911
DSC_18033
2 comments
0 likes
Prev post: Giveaway by….#KearrNext post: The Revitalizing Oil……καθαρή απόλαυση σε κάθε σταγόνα.

Comments

  • Lila Amanatidou

    13 Δεκεμβρίου, 2014 at 11:13 μμ
    Reply

    Αγαπημένα τα προιόντα της Menthogel! Μου αρέσουν πολύ τα πατάκια μεταταρσίου, γιατί με ξεκουράζουν από τις γόβες και το πολύωρο περπάτημα :) Πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο!

    • Beauty My Life
      to Lila Amanatidou

      14 Δεκεμβρίου, 2014 at 1:59 μμ
      Reply

      Πραγματικά Lila μου τα προϊόντα Menthogel είναι εξαιρετικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ ♥

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM