Ancestry in Paris dy….#Amway

am5

Γυναίκα ρομαντική, δυναμική, ακαταμάχητη με δύναμη και πάθος για την ζωή. Γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πατάει γερά στα πόδια της, χωρίς αναστολές και φόβους, βάζει όρια όταν πρέπει και ζει έντονα. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να παίζει με τους δικούς της όρους. Ξέρει να σταθεί ανάλογα με την περίπτωση και να εντυπωσιάζει όταν πρέπει. Νιώθει σίγουρη χωρίς να φοβάται και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με τρόπο που μόνο αυτή ξέρει. Είναι η γυναίκα του σήμερα και βαδίζει με πολύ ισχυρά όπλα. Το άρωμα της είναι ένα από αυτά, της δίνει αυτοπεποίθηση και βάζει τις βάσεις για έντονες και γεμάτες μέρες και νύχτες. Το νέο Ancestry in Paris από την Amway είναι αισθησιακό, γεμάτο μυστήριο και βγάζει στην επιφάνεια την έντονη προσωπικότητα την δύναμη και το πάθος που κρύβει κάθε μια από εμάς.

Το Ancestry in Paris δημιουργήθηκε στο Παρίσι και το άρωμα του θυμίζει μια βόλτα στις όχθες του Σηκουάνα. Εκλεπτυσμένη συσκευασία σαν κόσμημα σε βαθύ μπλε της νύχτας με χρυσές λεπτομέρειες και ένα διακριτικό μεταξωτό φουλάρι να δένει το στόμιό του. Οι αρχικές του νότες αποτυπώνουν τον φρέσκο και διάφανο συνδυασμό Green Leaf και την αύρα της θάλασσας. Οι νότες αυτές είναι εμποτισμένες με τη θηλυκή ευωδία νυχτερινού γιασεμιού. Το Jasmine Absolut Oil “παντρεύεται” ιδανικά με μια φρουτώδη πινελιά ροδάκινου και μας προσφέρει μια νότα ζωντάνιας.  Οι λουλουδάτες νότες της βάσης αποτελούνται από ξύλο κεχριμπαριού, WhiteMask και η τουμπερόζα ενισχύει το αποτέλεσμα. Όλα αυτά μαζί ενώνονται με τα έλαια υψηλής ποιότητας και δίνουν στο άρωμα την μεγίστη διάρκεια.

Το Ancestry in Paris της Amway φτιάχτηκε για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα. Τόλμησε και εσύ να εκφραστείς με το νέο, εξαιρετικό, γαλήνιο αυτό άρωμα και αυτό θα σε ταξιδέψει στην απόλυτη απόλαυση των αισθήσεων.

Π.

am

am6

am23

0 comments
1 like
Prev post: The Revitalizing Oil……καθαρή απόλαυση σε κάθε σταγόνα.Next post: Jiggle Hi, Jiggle Low & Rock At The Top by….#Essie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM