Ήλιος, θάλασσα και αλμύρα οι χειρότεροι εχθροί του καλοκαιριού για τα μαλλιά μου. Μέρες ξένοιαστες και αέρινες με μπόλικη δόση ευτυχίας χωρίς πολλά-πολλά να με βαραίνουν. Είναι η εποχή που θέλω να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα για την περιποίηση μου. Επιλέγω εξειδίκευση χωρίς υπερβολές και στοχεύω μόνο στα απαραίτητα. Έτσι συμβαίνει και με τα μαλλιά μου, αποφεύγω το υπερβολικό styling και συνήθως ξεχνώ να πάρω μαζί μου προϊόντα styler. Ένα Argan Oil, σαμπουάν και conditioner είναι αρκετά να προλάβουν αλλά και να αντιμετωπίσουν τις φθορές. Γιατί το καλοκαίρι μου δεν θέλει πολλά, θέλει λίγα και καλά….
Για φέτος επέλεξα να έχω μαζί μου το νέο σαμπουάν και conditioner από την σειρά Satinique color της Amway.Έτσι τα μαλλιά μου έχουν τον καλύτερο σύμμαχο και εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο….
Οι επιστήμονες της Satinique συνδύασαν την εμπειρογνωμοσύνη τους στον τομέα της διατροφής και της ομορφιάς για να ενσωματώσουν καινοτόμα συστατικά που συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών. Mε προσεκτικά επιλεγμένα βότανα, όπως το ρόδι, το πράσινο τσάι, το κόκκινο κρασί και με εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού δημιουργήθηκαν τα προϊόντα Color Repair για να επαναφέρουν τα μαλλιά στη φυσική, υγιή τους κατάσταση. Τα καταπονημένα μαλλιά αναζωογονούνται, το χρώμα παραμένει αληθινό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ είναι αισθητά απαλά και μεταξένια από την πρώτη κιόλας χρήση. Οι ειδικές συνθέσεις του σαμπουάν και του μαλακτικού χωρίς θειικούς εστέρες, δυναμώνουν, ενυδατώνουν και αποκαθιστούν την επιδερμίδα της τρίχας κάνοντας τα 9 φορές πιο δυνατά από πριν. Εύλογο είναι ότι βοηθούν στην αποκατάσταση και αποτρέπουν τη δημιουργία της ψαλίδας και παράλληλα διατηρούν πιο αληθινό το χρώμα, για πάνω από 45 λουσίματα. Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για το θεϊκό τους άρωμα επιλέγω τα προϊόντα Color Repair της Amway γιατί τα μαλλιά μου αξίζουν το καλύτερο, αξίζει να έχουν τη δική τους δύναμη….
My Hair, My Power…..#Satinique
Πόπη.