New Beautytestbox… Aura Blue!

Το μαγικό κόκκινο κουτάκι του beautytestbox είναι ξανά εδώ φέρνοντάς μας αυτή τη φορά ένα δυνατό boost ενυδάτωσης. Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα ότι κρύβει έναν μικρό θησαυρό και θέλω να τον μοιραστώ μαζί σου. Ένα τέλειο, ελληνικό brand θα κάνει την επιδερμίδα μας να χαμογελάσει, αφού θα της χαρίσει απλόχερα τη δροσιά του. Πέντε υπέροχα προϊόντα από την Aura Blue θα βρεις σε αυτό το ανοιξιάτικο box και είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσεις πολύ. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι περιέχει το νέο Aura Blue Happy/HydraBeautytesBox.

1) Aura Blue Happy/hydra youth Supply Face cream 50 ML/39,18 €

Κρέμα προσώπου με δραστικούς ενυδατικούς παράγοντες για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η περιβαλλοντική μόλυνση και μειώνουν σημαντικά τις επιπτώσεις της έκθεσης στο blue light. Ο μοναδικός συνδυασμός δραστικών συστατικών αναζωογονεί και προσφέρει ξεκούραστη, νεανική όψη και προσδίδει άνεση και ελαστικότητα στην ξηρή επιδερμίδα.

2) Aura Blue Happy/fresh look boosting Eye cream 15 ML/31,31 €

Κρέμα ματιών με ενεργούς ενυδατικούς παράγοντες που χαρίζει άνεση και ελαστικότητα για ένα νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Ο μοναδικός συνδυασμός Mediterranean Complex*, κατεχινών από πράσινο τσάι και υαλουρονικού οξέoς συμβάλλει στη μείωση της όψης των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων, καταπραΰνει, μειώνει τις λεπτές γραμμές, τονώνει και προλαμβάνει τα σημάδια κούρασης.

3) Aura Blue Perfect/Holistic effect Age Delay Serum 30 ML/49,85 €

Ορός ολιστικής δράσης με έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιρυτιδική φροντίδα. Το σύμπλεγμα Mediterranean Complex* και πεπτιδίων τονώνει τους μηχανισμούς αντιγήρανσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει την πυκνότητα και την όψη των ρυτίδων. Για όλους τους τύπους δέρματος

4) Aura Blue Happy/Hydra supply-Instant Radiance Face Mask 75 ML /20,51 €

Μάσκα με ενεργούς ενυδατικούς παράγοντες που χαρίζει άμεσα άνεση, ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. Με έναν δραστικό συνδυασμό Mediterranean Complex*, υαλουρονικού οξέος και θαλάσσιων ιχνοστοιχείων, που δημιουργούν ένα φιλμ ενυδάτωσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας της και ενισχύουν τις λειτουργίες ανανέωσής της.

5) Aura Blue Age Well Hand/Nail Cream 75 ML/12,03 €

Κρέμα για τα χέρια και τα νύχια, με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή. Εμπλουτισμένη με θαλάσσιο κρίταμο, θαλάσσια ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και extra γλυκερίνη που προσφέρουν προστασία από τους ερεθισμούς και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Με άρωμα μεσογειακής αύρας που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Θα το βρεις εδώ μόνο 27 ευρώ. Νομίζω αξίζει και με το παραπάνω!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Welcome Notino.grNext post: Αυτό το μαγικό Gadget θα το λατρέψεις…Sphynx Razor

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *