Sun Care της Aveda, ένα σύστημα άμυνας και επανόρθωσης 3 βημάτων για τα μαλλιά σου!

Η Aveda παρουσιάζει ένα σύστημα άμυνας και επανόρθωσης 3 βημάτων για τα μαλλιά σου που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε η Aveda έχει αποδείξει πως αγαπάει να μας φροντίζει με φυσικότητα και πολύ σεβασμό, τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον. Η φροντίδα καθαρισμού και προστασίας για τα μαλλιά από τον ήλιο όλο το καλοκαίρι είναι εδώ και σήμερα θα την ανακαλύψουμε μαζί.

Sun Care Protective Hair Veil

Το φανταστικό και πολύ αγαπημένο μου sun care protective hair veil είναι ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας, ανθεκτικό στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία, σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας για να προφυλάξει τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο, να ελαχιστοποιήσει τη βλάβη και την ξηρότητα που προκαλείται το καλοκαίρι. Τα φυσικά φίλτρα UVA/UVB από wintergreen και έλαιο κανέλας που περιέχει προστατεύουν τα μαλλιά από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος και οι καλοκαιρινές συνθήκες. Ψέκασε ομοιόμορφα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν και κατά την έκθεση στον ήλιο. Ξεκίνησε με μία μικρή ποσότητα και πρόσθεσε στρώσεις αν χρειάζεται. Επανάλαβε μετά το κολύμπι και για όση ώρα είσαι κάτω από τον ήλιο.

Sun Care Hair And Body Cleanser

Το Sun Care Hair And Body Cleanser είναι ιδανικό για μαλλιά και σώμα. Μια φόρμουλα ασφαλής για το χρώμα των μαλλιών που απομακρύνει το χλώριο, το αλάτι και τη συσσώρευση προϊόντων styling και καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά, διατηρώντας την φυσική  υγρασία σώματος και μαλλιών. Με τροπικό μείγμα αρωμάτων από 100% πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα νερόλι, ylang ylang και cistus που μοσχοβολάει καλοκαίρι. O χημικός παράγοντας του αραβoσίτου απομακρύνει τα ανόργανα άλατα που βρίσκονται στο χλωριωμένο νερό της πισίνας και προκαλούν αποχρωματισμό στα μαλλιά. Το καθαριστικό συστατικό babassu απομακρύνει το χλώριο, το αλάτι και τη συσσώρευση προϊόντων styling. Το έλαιο tamanu και το πιστοποιημένο βιολογικό έλαιο καρύδας συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας σε μαλλιά και δέρμα. Εφαρμόσε το σε βρεγμένα μαλλιά και δούλεψε το  μέχρι να κάνει κρεμώδες αφρό. Χρησιμοποιήσε το καθημερινά ή όποτε τα μαλλιά σου εκτείθονται στον ήλιο, στο αλάτι ή στο χλώριο και ολοκληρώσε με ένα conditioner Aveda της επιλογής σου.

Sun Care After Sun Hair Treatment Masque

Το Sun Care After Sun Hair Treatment Masque είναι μια εντατική κρεμώδης μάσκα που αποκαθιστά τα εκτεθειμένα στον ήλιο μαλλιά, ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Η πρωτεΐνη morikue βοηθά στην αποκατάσταση των εξασθενημένων μαλλιών. Το έλαιο tamanu, το βούτυρο καριτέ, η καρύδα και το φοινικέλαιο ενυδατώνουν τα μαλλιά. Το αντιοξειδωτικό μείγμα εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, πιστοποιημένου βιολογικού ηλιελαίου και βιταμίνης Ε βοηθάει στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Τροπικό μίγμα αρωμάτων από 100% πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα νερόλι, ylang ylang και cistus. Χρησιμοποίησε τη μετά το λούσιμο με το Sun Care Hair and Body Cleanser. Εφάρμοσε τη ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Αφήσε το για 2-5 λεπτά να δράσει. Ξέπλυνε προσεκτικά. Χρησιμοποίησε το μια φορά την εβδομάδα ή όποτε τα μαλλιά σου εκτίθενται στον ήλιο, το αλάτι ή το χλώριο.

Μπορείς να βρεις όλη τη σειρά Sun Care της Aveda στα Sephora και επιλεγμένα online shops!

Καλό Aveda καλοκαίρι!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle FormulaNext post: Το καλοκαίρι μου…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *